Als gediplomeerd Management Assistente, gecertificeerd als Evenementen-organisator en als Virtual Assistant omschrijven anderen mij als - Veelzijdig, Doortastend, Hardwerkend, No-Nonsense, Sociaal, Creatief met een sterk organisatorisch vermogen, om snel Organisaties, Bedrijven, (Online) Business Managers, Start-Ups en Expats te ondersteunen en te adviseren. 

De gedachte om als Virtual Assistant te werken begon in 2009 nadat ik mij op een Amerikaans platform voor freelancers had ingeschreven. Omdat deze manier van werken nog niet erg bekend was in Nederland, bleef ik werken in loondienst. De  afgelopen jaren heb ik onder meer gewerkt voor profit en non-profit bedrijven als Bestuurs-, Directiesecretaresse, Office Manager of Event Planner. De behoefte om iets anders te gaan doen bleef aan totdat in 2019 de gelegenheid zich aanbood om een officiële training als Virtual Assistant te volgen. Deze kans greep ik natuurlijk met beide handen aan. 

Hieruit is ontstaan VA-COMPANY036, een bedrijf in Almere dat ondernemers in binnen- en buitenland, adviseert en helpt bij de bedrijfsvoering. Daarmee ondersteun ik ook Expats, de internationale groep, met de meest uiteenlopende opdrachten.

Ben je als bedrijf of organisatie op zoek naar een ervaren Personal Assistant, Virtual Assistant, Online Business Manager of Sparringpartner, wil ik je graag helpen. Dit kan zowel op locatie als op afstand.

Mocht ik de capaciteit niet in huis hebben, ben ik aangesloten bij een team van specialisten waar iedere klus aan kan worden uitbesteed. Wij zorgen ervoor dat jij wordt ontzorgd.