E-mail en Agendabeheer

 

Wie wil dit nu niet, een agenda dat overzichtelijk is, geen dubbele afspraken, met genoeg pauze tussen twee afspraken ingebouwd, zodat er bijvoorbeeld genoeg tijd is om te reizen tussen de afspraken door. 

En als je hebt over het beheer van complexe agenda's van bijvoorbeeld Burgemeesters, Wethouders of CEO's, komt er toch nog meer veel meer bij kijken dan alleen maar een afspraak inplannen.

Als Virtual Assistant of Bestuurssecretaresse, komt 't soms aan op onderhandelen met de diverse partijen, het 'afsnoepen' van tijdstippen om tóch nog die belangrijke afspraak in de agenda te krijgen. 

Agendabeheer is écht een kunst op zich en als je daar niet in bedreven bent, kun je het maar beter overlaten aan de professionals. 

Loopt het spaak en zit je met handen in 't haar, kan je mijn ondersteuning inroepen. Ik help je graag verder.

 

'k Ben reeds voor 5 uren per week beschikbaar. Bel of E-mail mij, dan kijken wij samen naar wat het beste voor jouw bedrijf is. 

 

 

email en agendabeheer

Samen met jou, ga graag ik aan de slag om er voor te zorgen dat je elke dag, je dag kan afsluiten met een lege inbox, beantwoorde e-mails en een overzichtelijke agenda!