Waar kan je een goede opgeleide Virtual Assistant vinden?

Gepubliceerd op 11 september 2020 om 18:36

Bij het invoeren van het woord “virtual assistant” geeft Google 1.860.000 zoekresultaten aan voor het woord ‘virtual assistant in Nederland’. Met andere woorden is het zoeken naar een virtual assistant verhoogd. Het blijkt nu dat er vanaf de Corona Crisis, door het verlies van banen en de onzekere toekomst, velen op zoek gaan naar een baan als virtual assistant.

De instap om te kunnen werken als een virtual assistant is vrij eenvoudig maar er komt enorm veel meer bij kijken dan alleen van “op afstand” wat zaakjes opknappen voor een bedrijf.

Om waar voor je geld als ondernemer te krijgen, deel ik hier wat tips waar je een goed opgeleide virtual assistant kunt vinden?

 

VAMatch: komt voort uit de VA-School onder leiding van Hanneke Wessel. Is een plek waar virtual assistants en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden. Onder het tabje Specialisatie kun je onder meer een VA vinden voor de Administratie, Schrijven, Online Marketing, WordPress Websites, Canva, Microsoft Office Pakket, Active Campaign, Video Marketing, Internationale Business of Juridisch. Dus voor elk wat wils.

VA Business Academy: Oprichter is Daniëlle Leuvering, zakenvrouw, moeder en levensgenieter en bedenker van de 7 figures growth strategy. De Academy leidt ambitieuze vrouwen op die naar de TOP van de VA-branche willen groeien. Via ‘Samenwerken met een prof’ kan je in contact komen met Virtueel assistent of een Online Business expert.

Academy voor Virtueel Professionals: Petra Fehring is oprichter van de eerste Academie in Nederland en België waarin trainingen worden aangeboden om zelfstandig ondernemer te worden en als Virtueel Assistent, Virtueel Professional of Virtueel Manager te gaan werken. Ben je er aan toe om samen te werken met een VA? Via Ik zoek een virtueel assistente worden er 3 mogelijkheden aangeboden om de perfecte VP voor jou te vinden.

 

Mirelle Petit gestart met hun onderneming Elle Office Support. Zij werkten dagelijks voor een groot aantal ondernemers als Virtual Assistant. De ervaringen die zij opdeden als Virtual Assistants én de toenemende vraag van aankomende Virtual Assistants om informatie, hebben ertoe geleid dat deze kennis is omgezet in de opleiding voor startende Virtual Assistants - Welles! Office Academy

 

Schoevers staat bekend als een van de oudste opleiders in Nederland. Als ervaren secretaresse of beginnende Virtual Assistant is in het opleidingspakket de mogelijkheid om een opleiding te volgen als Virtual Assistant (duur: 3 – 6 maanden). Schoevers is niet alleen een opleiding, maar ook een mentaliteit, een mindset!

 

#vaschool #vamatch #hannekewessel #virtualpa036 #vabusinessacademy #danielleleuvering #academyvoorvirtueelprofessionals #petrafehring #elleofficesupport #mirellepetit #schoevers #virtualassistant #virtueelassistente

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.